Politika zasebnosti

Poltika zasebnosti

POLITIKA ZASEBNOSTI

POLITIKA ZASEBNOSTI

(evropska uredba 2016/679/EU-GDPR)

 

Varovanje osebnih podatkov

 

V primeru, da nam preko spletne strani, po e-pošti, faksu ali drugače ponudite kateri koli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost, skladno s področno zakonodajo in splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov. Naša politika glede varovanja podatkov je naslednja:

 

  • uporabnike natančno seznanimo s tem, kako in za kaj bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce;
  • podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katera koli tretja oseba;
  • svoje baze za e-obveščanja na novo oblikujemo ob začetku vsakega šolskega leta, preverjamo in ažuriramo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

 

Podatki, ki jih imamo

 

Podatke ste nam posredovali z izpolnitvijo obrazcev ob vpisu otroka oz. ob začetku novega šolskega leta v pisni obliki oz. nam jih zaupali preko telefona, elektronske pošte ali kako drugače.

 

Kako uporabljamo vaše podatke

 

Zbrane osebne podatke uporabljamo za obveščanje in izvajanje storitev ter tekočega poslovanja. Vaš e-poštni naslov lahko uporabljamo za pošiljanje obvestil, povezanih z našimi storitvami, vključno z vsemi obvestili, ki jih zahteva zakonodaja. Če nam pišete po elektronski pošti, lahko shranimo vaša e-poštna sporočila, vaš e-poštni naslov in naš odgovor, zaradi izboljšanja kakovosti naših storitev.

 

Hranjenje vaših podatkov

 

Vaše podatke bomo hranili tako dolgo, dokler je vaš račun aktiven ali dokler je to potrebno, da vam zagotavljamo storitve. Vaše podatke lahko hranimo tudi še po tem, ko prenehate uporabljati storitve oz. dokler ne prekličete vašega soglasja. Vaše podatke bomo hranili in jih po potrebi uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za reševanje morebitnih sporov.

 

Vaše pravice

 

Sprejemali bomo vse potrebne ukrepe, da zagotovimo varno obravnavanje osebnih podatkov v skladu s to politiko zasebnosti. Imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas ter pravico do popravka ali izbrisa vaših podatkov. Prav tako imate pravico omejiti uporabo vaših podatkov in pravico do prenosa na tretjo osebo. Vašo zahtevo o izbrisu ali popravku osebnega podatka nam posredujte na naslov: Vrtec Miškolin, Novo Polje cesta VI/1, 1260 Ljubljana Polje oz. na e-naslov: vrtec.miskolin@guest.arnes.si.

 

Ta politika zasebnosti je bila posodobljena 25. maja 2018.

UPRAVA VRTCA

Novo Polje c.VI/1
1260 Ljubljana-Polje

vrtec.miskolin@guest.arnes.si
Telefon: 01/52 85 131

URADNE URE

PON, TOR, SRE, ČET, PET
od 8h do 12h in od 13h do 15h

Dostopnost