RAVNATELJICA

19 Avg · admin · No Comments

RAVNATELJICA

SPOŠTOVANI STARŠI

Spletna stran Vrtca Miškolin je namenjena Vam staršem, da boste informirani o organizaciji in poteku življenja v Vrtcu Miškolin.

Smo majhen vrtec na koncu mesta, vendar imamo veliko srce. Pojdimo z otroci na pot v vesolje. Vesolje polno ljubezni, spoštovanja in odgovornosti. Tam bomo skušali otroštvo obvarovati pred »packarijami« življenja in okrepili otroštvo z razvijanjem značaja in razuma.

Zavedati se moramo, da otrokova pravica ni samo, da se rodi zaželjen in da preživi, temveč da živi polno in srečno življenje.

Vsak začetek je težak, a odločilen za otrokov razvoj. Ljubezen in varnost, družinska veriga, ki se ne more pretrgati, veselje nad odkrivanjem in mnogi uspehi, dajejo otroku možnosti, da se v pravem pomenu besede, postavi na lastne noge.

Sposobnost, da deluješ v ljubezni in z njo, da si nenasilen, širokosrčen in da spoštuješ pravice in potrebe drugih, izhaja iz tega, da sta ti bila v otroštvu naklonjena širokosrčna in nežna ljubezen ter spoštovanje.

SPOROČILA OTROKU

VERJAMEM VATE, ZAUPAM TI, VEM, DA ZMOREŠ, RAD TI PRISLUHNEM, MISLIM NATE, VELIKO MI POMENIŠ.

OTROCI PREKO LJUBEZNI IN SPREJEMANJA SPOZNAJO, VREDNOTIJO IN CENIJO OBČUTEK LASTNE VREDNOSTI.

VSI ODRASLI SMO BILI ENKRAT OTROCI, TODA LE REDKI OD NAS SE TEGA SPOMINJAJO.

ZAKLJUČEK

Želimo si, da vaši otroci iz vrtca odidejo z lepimi in prijetnimi spomini ter da se s pozitivno izkušnjo o sebi in drugih razvijajo v zdrave, odgovorne in ustvarjalne osebe.

Da lahko dosežemo zastavljene cilje, mora med nami in vami vladati sodelovanje, razumevanje, kar je pogoj za uspešno vzgojo, vaših otrok.

Ravnateljica Vrtca Miškolin:

Edita Feist

UPRAVA VRTCA

Novo Polje c.VI/1
1260 Ljubljana-Polje

vrtec.miskolin@guest.arnes.si
Telefon: 01/52 85 131

URADNE URE

PON, TOR, SRE, ČET, PET
od 8h do 12h in od 13h do 15h

Dostopnost